top of page
neonbrand-SvhXD3kPSTY-unsplash.jpg

Nutri-Score Validator

Nutri-Score Validator

Welk effect gaat de Nutri-Score hebben op je volumes en portfolio?

Wat is de Nutri-Score?

De Nutri-Score is een voedselkeuzelogo waarmee je in één oogopslag kunt zien hoe gezond een product is. De Rijksoverheid verwacht dat Nederlandse voedselproducenten dit voedselkeuzelogo in de tweede helft van 2022 op hun producten kunnen zetten.

1200px-Nutri-score-A.svg.png

Albert Heijn Eigenmerkproducten hebben al Nutri-Scores, veel A-merken nog niet!

De Nutri-Score zal de komende 2 jaar een grote impact gaan hebben op de consumentenkeuze voor A-merken. Daardoor kan de omzet en het marktaandeel van producten sterk kunnen gaan veranderen. 

 

Hoe beïnvloedt dit de keuzes voor bijvoorbeeld het AH eigenmerk versus een A-merk?

Schermafbeelding 2022-06-09 om 20.39.28.png
Schermafbeelding 2022-06-09 om 20.36.27.png

 

Wat is de invloed van de Nutri-Score op jouw volumes? TSVC geeft antwoord!

Met onze unieke CSI validatie methode om volumes te valideren, kunnen we ook jouw nieuwe volumes inzichtelijk maken wanneer jouw producten een Nutri-Score krijgen. Wordt het volume aandeel hoger, omdat je nu sterker kunt concurreren of wordt het juist lager, omdat er een andere beleving komt? En wat gebeurt er met de assortimentsverdeling? Zeer belangrijke info waarmee je de toekomstige ontwikkelingen naar je hand kunt zetten!

 

Onderzoek naar jouw productgroepen

Om de deelname voor dit onderzoek aantrekkelijk te maken, onderzoeken we tot 4 productgroepen tegelijk. Deze onderzoeken vinden iedere maand plaats in 2022 en naar behoefte 2023. Per productgroep is de deelname exclusief voor één A-merk.

Meer weten over de impact van de Nutri-Score
voor jouw A-merk?


Iedere maand in 2022 (en naar behoefte 2023) zullen we met TSVC onderzoek doen naar verschillende productgroepen (max. 4 tegelijk). Dit om efficiënt inzicht te geven in zoveel mogelijk productgroepen. Ook meedoen? Neem dan contact met ons op!

Download onze whitepaper!

Wil je meer weten over het herkennen van succesvolle innovaties? 
Vraag dan nu de whitepaper 'Hoe herken je succesvolle innovaties'
aan!

Schermafbeelding 2021-11-02 om 16.38.12.png
bottom of page