top of page
neonbrand-SvhXD3kPSTY-unsplash.jpg

Over TSVC

Al sinds 2001 houdt TSVC zich bezig met innovaties. De introductie van een nieuw concept of product kost vaak veel tijd, geld en moeite. TSVC is een bewezen betrouwbare partner in het ontwikkelen en in de markt valideren van succesvolle innovaties. Met al meer dan 25 jaar ervaring in marketing- innovatie consultancy zit u bij ons aan het goede adres.

succes02.1920x0.jpg

Over de oprichter

foto-gijsbert.960x0.jpg

In mei 2001 heb ik TSVC opgericht. In eerste instantie als een interim buro voor marketing
en trade marketing ondersteuning. In deze periode merkten wij dat veel innovaties in FMCG niet succesvol bleken doordat er geen goed inzicht was in de te behalen volumes en men dus niet echt wist wat de mogelijke successen en risico's waren. Onderzoek hiernaar bestond wel maar was erg duur en werd daardoor weinig overwogen. 

Onbevredigend vonden wij vooral dat je een verwachting bij een retailer neerlegde, die je dan 1 jaar later weer moest herroepen met verliezen aan beide kanten. Daar wilden wij voor onze klanten graag iets aan doen. In 2010 zijn wij begonnen met het ontwikkelen van een eigen model dat we bij onze interim-activiteiten zouden kunnen inzetten. Zo kon ik van mijn hobby, het bedenken van softwaremodellen en oplossingen voor product innovatie vraagstukken, ook mijn beroep maken.Het werd een succes! Interim werk deden we al snel niet meer!

Dit alles heeft geresulteerd in de ontwikkeling van onze huidige tools. Van concept creatie tot concept & product optimalisatie aangevuld met een betrouwbare validatie op volumes en marktaandelen in de markt. 

Bij TSVC vinden wij het belangrijk om onze klanten aan de hand van unieke en gefundeerde inzichten te helpen om uiteindelijk (veel) beter te renderen op innovatiegebied. Onze ambitie ligt hoofdzakelijk in de FMCG branche. 

Wij werken internationaal samen met de grootste internet-adressen leveranciers en veldwerkbureaus. Onze unieke onderzoeksmethoden, eigen software, software- ontwikkelingsmogelijkheden en ervaring vormen de ingrediënten voor een kwalitatief en betrouwbaar advies op maat. 

Zo werken wij samen met u aan het ontwikkelen van succesvolle innovaties!


Gijsbert den Hertog
Eigenaar/CEO TSVC

photo-1572021335469-31706a17aaef.jpeg

Wij werken internationaal samen met de beste lokale specialisten. 

Wij werken internationaal samen met gerenommeerde, regionale marktonderzoekburo's en met wereldwijd de grootste internet-adressen leveranciers en veldwerkbureaus. Onze unieke onderzoeksmethoden, eigen software, software- ontwikkelingsmogelijkheden, partners en ervaring vormen de ingrediënten voor een kwalitatief en betrouwbaar advies op maat.

Download onze whitepaper!

Wil je meer weten over het herkennen van succesvolle innovaties? 
Vraag dan nu de whitepaper 'Hoe herken je succesvolle innovaties' aan!

Schermafbeelding 2021-11-02 om 16.38.12.png
bottom of page